TAPAHTUMAT 2018

Kevät 2018

ke 31.1. klo 16 Toimintaterapeutti Anneli Willman kertoo Kannelmäen palvelutalon ja päiväkoti Vanhaisen yhteistyöstä

ke 28.2. klo 16 Vuosikokous

ke 28.3. klo 16 laulamme Lottalaulukirjan lauluja Ari ja Kaisa Pärnäsen johdolla

ke 25.4. klo 16 keskustelemme edunvalvonnasta asiantuntijan kanssa (vahvistuu myöhemmin)

ke 9.5. Kevätretki Lohjalle

 

SYKSY 2018  / OHJELMA

ke 26.9. klo 16 Suomen tuki Viron itsenäistymiselle, ei sanoin vaan teoin, filosofian tohtori Heikki Rausmaa

la-su 6.-7.10. Liittokokous ja Lottaperinnepäivät yhdistyksemme emännöimänä Helsingissä

ke 31.10. klo 16 Kunnossa kaiken ikää, toimintaterapeutti Anneli Willman

ke 28.11. klo 16 Tunnelmallinen yhteislaulutilaisuus Temppeliaukion kirkossa. Juhlapuhujana puolustusministeri Jussi Niinistö. Yksinlaulua oopperalaulaja Hannu Jurmu. Tilaisuus on avoin myös yleisölle. Tervetuloa!

to 6.12. klo 10 Käynti Hietaniemen sankarihaudoilla. Tapaaminen Hietaniemen uuden kappelin edessä, Hietaniemenkatu 20.

ke 12.12. klo 16 Pikkujoulu, ohjelmassa musiikkineuvos Seppo Hovin historiaa valottava puhe- ja haitariesitys. Yhdistys tarjoaa kahvit, ja ehkä tonttukin tulee paikalle.

 

Kokoukset pidetään Helsingin keskustassa, Kampin palvelukeskuksen ravintolassa, Salomonkatu 21 B alataso, keskiviikkoisin ellei ohjelmassa toisin mainita.

Otamme valokuvia yhdistyksen tapahtumissa julkaistavaksi kotisivuillamme. Mikäli Sinulla on vanhoja valokuvia tilaisuuksista, otamme ilomielin niitäkin käyttöön.

Lukuisat maanpuolustukseen ja veteraanitoimintaan liittyvät tilaisuudet ovat avoinna kaikille kiinnostuneille. Seuraa eri järjestöjen viestintää ja mene mukaan.

Lottamuseo Tuusulassa kerää jatkuvasti kaikkea lottiin liittyvää materiaalia ja tarinoita. Lotta Svärd -galleria on loppuvuodesta 2017 julkistettu henkilöesittely, jossa kerrotaan järjestön jäsenistä. Voit lähettää valokuvan ja esittelytekstin tuntemastasi lotasta/pikkulotasta osoitteella susanna.koski@lottamuseo.fi. Olethan yhteydessä Tuusulan Lottamuseoon, mikäli haluat lisätietoja aiheesta tai sinulla on muistoja ja materiaalia lotista. Kiitos!