Lotille ja pikkulotille on tarjolla erilaisia kuntoutuksia. Henkisen ja fyysisen vireyden HFV-kurssi ja avokuntoutus järjestetään Lotta Svärd Säätiön tuella.

Avokuntoutus
Lotilla on mahdollisuus päästä yhdistyksemme järjestämään avokuntoukseen kerran vuodessa ja pikkulottien joka toinen vuosi. Avokuntoutukseen tullaan omatoimisesti ja siihen kuuluu 10 käyntikertaa. Avokuntoutusryhmään voi kuulua 8-12 lottaa tai pikkulottaa. Avokuntoutusryhmään osallistunut ei voi saada muuta säätiön myöntämää kuntoutusta ennen kuin kuntoutuksesta on lotan osalta kulunut vuosi ja pikkulotan osalta kaksi vuotta. Avokuntoutus ei estä HFV-kurssille osallistumista. Avokuntoutus on tarkoitus järjestää Helsingissä Asumispalvelukeskus Wilhelmiinassa loka-marraskuussa 2022.

HFV-kurssi
Lotat ja pikkulotat voivat osallistus yhdistyksemme järjestämälle HFV-kurssille joka vuosi. Kurssi kestää kolme päivää ja kaksi yötä. Yhdistys järjestää yhteiskuljetuksen bussilla kuntoutuslaitokseen. Kurssille voi osallistua enintään 20 henkilöä. Ryhmään voi osallistua omainen, saattaja, ystävä omalla kustannuksellaan. HFV -kurssille osallistunut ei menetä mahdollisuuksia saada säätiöltä muuta kuntoutusta. Kurssi järjestetään alustavasti 31.10.-2.11.2022 Kisakalliossa Lohjalla.

Lisätiedot ja ilmoittautumiset:
Tarkempia tietoja kuntoutuksesta löydät syyskuun jäsenkirjeestä. Voit myös kysyä siitä yhdistyksemme kuntoutusvastaavalta Riitta Rainiolta (sähköposti: riitta.rainio@elisanet.fi tai puh: 050-5599141). Hän ottaa myös vastaan ilmoittautumiset.

 

LOTTA SVÄRD SÄÄTIÖN KUNTOUTUKSET

Lotta Svärd Säätiö tarjoaa lotille ja pikkulotille erilaista kuntoutusta ja raha-avustuksia. Niitä haetaan säätiöltä erillisellä hakemuslomakkeella. Hakemuksiin tulee liittää siinä pyydetyt liitteet sekä yksityiskohtainen selvitys Lotta Svärd – järjestöön kuulumisesta. Lotat voivat saada säätiön avustuksia hakemusten perusteella vuosittain ja pikkulotat joka toinen vuosi.

Lisätietoja säätiön avustuksista antaa Lotta Svärd Säätiön Heli Niemelä, puh. 09 4770 2886, heli.niemela(at)lottasaatio.fi