Koronaviruspandemian takia jäsentilaisuuksia on jouduttu peruuttamaan, osa järjestetään virtuaalisesti. Toimimme valtiovallan ja viranomaisten ohjeistusta noudattaen sekä ennenkaikkea jäsentemme terveysturvallisuuden huomioiden.

 

TAPAHTUMAT

Kampin palvelukeskus on ollut maaliskuusta 2020 alkaen suljettu pandemian takia ja avaamisesta ei ole edelleenkään tietoa. Pahoittelemme syvästi ohjelman muutoksia.
Jäsentilaisuudet pidetään normaalioloissa pääsääntöisesti Kampin palvelukeskuksen ravintolassa (Salomonkatu 21 B alataso) keskiviikkoisin. Tarkista päivä ja paikka alta tai jäsenkirjeestä mahdollisten poikkeusten varalta.

KEVÄT 2021

Helmikuu: Yhdistyksen vuosikokous to klo 18.2.2021 klo 16.00-17.00 Teams-etäkokouksena. Lotta Svärd Säätion uusi toiminnanjohtaja Anne Nurminen kertoo säätiön ajankohtaisista asioista. Ilmoittautumiset ennakkoon 16.2. mennessä Anulle os. anujaana.tuovinen(at)gmail.com .

Maaliskuu: Lotta Svärd – 100 vuotta yhteiskuntavastuuta.  Teams-tilaisuus ke 24.3.2021 klo 16- 17. Puhujana Lottamuseon museonlehtori Anna Jantunen. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen os. anujaana.tuovinen(at)gmail.com 22.3. mennessä. Ilmoittautuneille toimitetaan Teams-linkki.

Huhtikuu: Jäsentilaisuus ke 28.4. klo 16-17 Teams-tilaisuutena. Puhujana Naisten Valmiusliiton puheenjohtaja Paula Risikko. Tilaisuuteen on ennakkoilmoittautuminen os. anujaana.tuovinen(at)gmail.com 26.4. mennessä. Ilmoittautuneille toimitetaan kokouslinkki.

Toukokuu: Yhdistyksen kesäretki oli tarkoitus järjestää Lotan-päivänä ke 12.5. Tuusulan Lottamuseoon, mutta hallitus päätti siirtää sen koronatilanteen takia myöhempään ajankohtaan.

 

Jaksamista ja hyvää terveyttä kaikille!

 

 

Voimme toimittaa kaikki jäsenkirjeet myös sähköpostitse, tilaa se Jaana Ignatiukselta jaana_ignatius(at)hotmail.com .