TAPAHTUMAT

Yhdistyksemme jäsentilaisuudet pidetään pääsääntöisesti Kampin palvelukeskuksessa (Salomonkatu 21 B) kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Tarkista päivä ja paikka alta tai jäsenkirjeestä mahdollisten poikkeusten varalta. Ilmoittautumisia ei Kampissa pidettäviin jäsentilaisuuksiin tarvitse tehdä. Tervetuloa mukaan!

SYKSY 2024

Syksyn jäsentilaisuuksien päivämäärät on päätetty, tervetuloa mukaan Kampin palvelukeskuksen Fade-tilaan keskiviikkona 25.9. ja 30.10. klo 16. Isänmaallinen ilta Temppeliaukion kirkossa pidetään keskiviikkona 27.11. klo 16 alkaen. Pikkujoulua juhlistamme Kampin palvelukeskuksen juhlasalissa maanantaina 9.12. klo 16-18. Tilaisuuksien ohjelma vahvistuu tuonnempana.

KEVÄT 2024

Vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuutemme on vuosikokous ja jäsenilta. Se pidetään keskiviikkona 28.2. klo 16 Kampin palvelukeskuksen katutason tutussa Fade-salissa. Virallisen vuosikokouksen materiaalit on postitettu jäsenille. Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Maaliskuun jäsentilaisuus on keskiviikkona 27.3. klo 16 Kampin palvelukeskuksessa Fade-salissa. Puhujina asianajaja Tuula Rainto ja Sotilaskotiliiton puheenjohtaja Anne-May Asplund. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Huhtikuun jäsentilaisuus on keskiviikkona 24.4. klo 16 tutussa Kampin Fade-salissa. Aiheena on ”Naisia ja kohtaloita Ukrainasta”. Puhuja viestintäasiantuntija Niina Järvenkylä Helsingin pelastuslaitokselta. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Perinteinen kevätretki on tiistaina 14.5. ja suuntautuu Kirkkonummen kautta Upinniemen varuskuntaan. Pääsemme tutustumaan varuskunta-alueeseen, mm. kauniiseen kappeliin ja lounastamme paikan päällä. Lähdemme retkelle Kiasman tilausbussipysäkiltä klo 10.15, jonne myös palaamme noin klo 14.30. Osallistumismaksu on 20 euroa sisältäen kuljetuksen ja lounaan. Maksun voi suorittaa yhdistyksen tilille tai käteisellä bussissa. Sitovat ilmoittautumiset 9.5. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com tai puh. 040-7066450. Varuskunta-alueen ohjeistuksen mukaan, kerrothan syntymäaikasi ilmoittautumisen yhteydessä ja varaudu esittämään henkilökorttisi Upinniemen portilla. Tervetuloa!

Tänä vuonna yhdistyksemme perustamisesta on kulunut 30 vuotta. Osana juhlavuotta järjestämme Lottakanttiinin yhteistyössä Helsingin Sotilaskotiyhdistyksen kanssa Kolmen Sepän aukiolla lauantaina 13.4. klo 10-15. Tervetuloa mukaan!

Hyvää kevättä kaikille!

 

 

Voimme toimittaa kaikki jäsenkirjeet myös sähköpostitse; tilaa se Riina Kasuriselta kasurinen.riina@gmail.com.