Onneksi koronatilanne on parempi ja olemme jo voineet tavata. Toivomme näin jatkuvan, mutta seuraamme tarkasti valtiovallan ja viranomaisten ohjeistusta sekä ennenkaikkea huomioimme jäsentemme terveysturvallisuuden.

 

TAPAHTUMAT

Yhdistyksemme jäsentilaisuudet pidetään pääsääntöisesti Kampin palvelukeskuksessa (Salomonkatu 21 B) kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Tarkista päivä ja paikka alta tai jäsenkirjeestä mahdollisten poikkeusten varalta.

SYKSY 2022

Syyskuun jäsenilta on keskiviikkona 28.9. klo 16 tutussa Kampin palvelukeskuksessa. Aiheena lottien ja pikkulottien kuntoutus sekä hintojen nousu ja inflaatio. Ilmoittautumiset 23.9. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com

Lokakuun jäsentilaisuus on keskiviikkona 26.10. klo 16 Kampin palvelukeskuksessa. Kirjailija Mirja Turunen kertoo Elämän merkki -kirjastaan, joka kuvaa parisuhdetta sodan aikana. Toisena puhujana on Ida Mielityinen. Hän puhuu kokemuksistaan Suomeen muuttaneen ukrainalaisperheen auttamisessa. Ilmoittautumiset 21.10. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

Marraskuun jäsentilaisuus on perinteinen Isänmaallinen ilta Temppeliaukion kirkossa keskiviikkona 30.11. klo 16. Juhlapuheen pitää Puolustusvoimien Uudenmaan aluetoimiston päällikkö, everstiluutnantti Markku Jämsä. Musiikkiesityksestä vastaa taiteilija Sami Arvonen. Ohjelmassa on myös Lotta Svärd Säätiön viestintäpäällikön Susan Mykrän, yhdistyksemme puheenjohtajan Kristiina Kokon ja Töölön seurakunnan tervehdykset sekä virsilaulantaa kanttori Henri Herstan säestämänä. Ilmoittautumiset 27.11. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com. Tilaisuus on avoin kaikille, voit tuoda ystäväsikin.

Pikkujoulua juhlistamme Kampin palvelukeskuksen juhlasalissa (3. krs) keskiviikkona 7.12. Muisteloita, yhteislaulua ja joulukahvit sekä -puuro. Ilmoittautumiset 2.12. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

 

Laita jo nyt kalenteriisi ensi kevään alustavat jäsentilaisuuksien ajankohdat: 22.2. klo 16, 29.3. klo 16, 26.4. klo 16 ja kevätretki Lotan-päivänä 12.5. Ohjelma ja puhujat vahvistuvat myöhemmin ja kerromme niistä tulevissa jäsenkirjeissä. Keväällä kokoonnumme Kampin palvelukeskuksen katutasossa, Fame-neuvotteluhuoneessa.

Hyvää loppusyksyä!

 

 

Voimme toimittaa kaikki jäsenkirjeet myös sähköpostitse; tilaa se Riina Kasuriselta kasurinen.riina@gmail.com.