TAPAHTUMAT

Yhdistyksemme jäsentilaisuudet pidetään pääsääntöisesti Kampin palvelukeskuksessa, vuoden 2023 alusta alkaen katutason Fade-neuvotteluhuoneessa (Salomonkatu 21 B) kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Tarkista päivä ja paikka alta tai jäsenkirjeestä mahdollisten poikkeusten varalta. Vuosikokouksessa 22.2.2023 päätettiin, että ilmoittautumisia ei Kampissa pidettäviin jäsentilaisuuksiin aiemmasta poiketen tarvitse tehdä. Tervetuloa mukaan!

SYKSY 2023

Syyskuun jäsentilaisuus on keskiviikkona 27.9. klo 16 Kampin palvelukeskuksen katutason tutussa Fade-salissa. Aiheena on ulko- ja turvallisuuspolitiikka. Puhujina valtiosihteeri Lauri Tierala ja historiantutkija Ville Jalovaara. Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Lokakuun jäsentilaisuus on keskiviikkona 25.10. klo 16 Kampin palvelukeskuksessa Fade-salissa. Teemana sote-uudistus ja terveydenhuollon tilanne. Puhujana on Helsingin apulaispormestari Daniel Sazonov. Suomen Lottaperinneliiton pääsihteeri Heli Eräkorpi kertoo liiton ajankohtaisista asioista ja vastaa kuulijoiden kysymyksiin. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Marraskuussa kokoonnumme perinteisesti Temppeliaukion kirkolla Isänmaallisen illan merkeissä. Tervetuloa keskiviikkona 29.11. klo 16. Ohjelmassa valtiovallan tervehdys, musiikkia ja puheita. Tilaisuus on avoin kaikille, tuo ystäväsikin.

Joulukuussa vietämme pikkujoulua. Ajankohta on maanantai 11.12. klo 16 ja paikka Kampin palvelukeskuksen 3. kerroksen juhlasali. Ohjelmassa joululauluja, muisteluja sekä jouluiset tarjoilut.

 
KEVÄT 2024

Ensi vuonna yhdistyksemme perustamisesta on kulunut 30 vuotta, ja suunnittelu sen juhlistamiseksi on meneillään.
Kevään 2024 jäsentilaisuuksien ajankohdat ovat selvillä, toukokuuta lukuunottamatta kokoonnumme Kampin palvelukeskuksesa. Ohjelmasta lisää tulevissa jäsenkirjeissä.
Yhdistyksen vuosikokous ke 28.2. klo 16, jäsentilaisuus ke 27.3. klo 16, jäsentilaisuus ke 24.4. klo 16 ja Kevätretki toukokuussa, päivä vahvistuu.

Hyvää syksyä kaikille!

 

 

Voimme toimittaa kaikki jäsenkirjeet myös sähköpostitse; tilaa se Riina Kasuriselta kasurinen.riina@gmail.com.