Koronaviruspandemian takia jäsentilaisuuksia on jouduttu peruuttamaan, osa on pidetty/järjestetään virtuaalisesti. Toimimme valtiovallan ja viranomaisten ohjeistusta noudattaen sekä ennenkaikkea jäsentemme terveysturvallisuuden huomioiden.

 

TAPAHTUMAT

Kampin palvelukeskus oli pitkään suljettu pandemian takia. Pahoittelemme syvästi ohjelman muutoksia. Nyt toiminta on jälleen, hieman rajoitetusti alkanut.
Jäsentilaisuudet pidetään normaalioloissa pääsääntöisesti Kampin palvelukeskuksen ravintolassa (Salomonkatu 21 B alataso) keskiviikkoisin. Tarkista päivä ja paikka alta tai jäsenkirjeestä mahdollisten poikkeusten varalta.

SYKSY 2021

TILAISUUS ON VALITETTAVASTI PERUUTETTU PAHENTUNEEN KORONAPANDEMIAN TAKIA. Lotta-kanttiini avataan päiväksi Helsingin ydinkeskustaan, Kolmen sepän patsaalle lauantaina 21.8. klo 10-16 yhteistyössä Helsingin Sotilaskotiyhdistyksen kanssa. Myymme kahvia, teetä, munkkeja ja mehua. Tervetuloa pistäytymään! Jos haluat tulla vapaaehtoiseksi kanttiiniimme, ilmoittaudu Riitta Rainiolle riitta.rainio@elisanet.fi tai puh. 0505599141.

Syyskuun 29.9. klo 16 jäsentilaisuus järjestetään ilmoittautuneilla Teams-virtuaalikokouksena. Puhuja on emeritaprofessori, geriatrian dosentti Sirkka-Liisa Kivelä otsikolla Karistetaan yksinäisyys ja turvattomuus kannoiltamme. Ilmoittautumiset 24.9. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

Lokakuun jäsentilaisuus on keskiviikkona 27.10. klo 16 Teams-virtuaalikokouksena ilmoittautuneille. Tilaisuuden puhuja on Olli-Pekka Kling, joka kertoo Lottien kaukopartiotoiminnasta. Ilmoittautumiset 22.10. Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

Marraskuun jäsentilaisuutemme on perinteisesti Temppeliaukion kirkossa pidettävä Isänmaallinen ilta. Tervetuloa 24.11. klo 16. Ohjelmassa mm. puolustusministeri Antti Kaikkosen puhe, jäsenemme Aira Samulinin tervehdys, hän on Vuoden Lotta 2021, Incanto-kuoron esitys. Mahdollisten koronarajoitusten takia ilmoittautuminen 18.11. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

VALITETTAVASTI TILAISUUS JOUDUTAAN PERUUTTAMAAN (päätös 1.12.2021)
Joulukuussa vietämme pikkujoulua. Se pidetään keskiviikkona 8.12. klo 16 alkaen Kampin palvelukeskuksen juhlasalissa, 3. kerros. Ohjelmassa joululauluja ja -herkkuja. Ilmoittautumiset Katri Manniselle 3.12. mennessä manninen.katri@gmail.com

 

Jaksamista ja hyvää terveyttä kaikille! Toivomme, että kevätkaudella 2022 pystymme pitämään jäsentilaisuudet normaalisti Kampin palvelukeskuksessa. Jäsenkirje 1/2022 postitetaan tammikuussa ohjelman vahvistuttua.

 

 

Voimme toimittaa kaikki jäsenkirjeet myös sähköpostitse, tilaa se Jaana Ignatiukselta jaana_ignatius(at)hotmail.com .