Koronaviruspandemian takia jäsentilaisuuksia on jouduttu peruuttamaan, osa on pidetty/järjestetään virtuaalisesti. Toimimme valtiovallan ja viranomaisten ohjeistusta noudattaen sekä ennenkaikkea jäsentemme terveysturvallisuuden huomioiden.

 

TAPAHTUMAT

Kampin palvelukeskus on ollut maaliskuusta 2020 alkaen suljettu pandemian takia ja avaamisesta ei ole edelleenkään tietoa. Pahoittelemme syvästi ohjelman muutoksia.
Jäsentilaisuudet pidetään normaalioloissa pääsääntöisesti Kampin palvelukeskuksen ravintolassa (Salomonkatu 21 B alataso) keskiviikkoisin. Tarkista päivä ja paikka alta tai jäsenkirjeestä mahdollisten poikkeusten varalta.

SYKSY 2021

TILAISUUS ON VALITETTAVASTI PERUUTETTU PAHENTUNEEN KORONAPANDEMIAN TAKIA. Lotta-kanttiini avataan päiväksi Helsingin ydinkeskustaan, Kolmen sepän patsaalle lauantaina 21.8. klo 10-16 yhteistyössä Helsingin Sotilaskotiyhdistyksen kanssa. Myymme kahvia, teetä, munkkeja ja mehua. Tervetuloa pistäytymään! Jos haluat tulla vapaaehtoiseksi kanttiiniimme, ilmoittaudu Riitta Rainiolle riitta.rainio@elisanet.fi tai puh. 0505599141.

Syyskuun 29.9. klo 16 jäsentilaisuus järjestetään toivottavasti jo Kampin palvelukeskuksessa. (Pandemiasta johtuen varasuunnitelma on virtuaalikokous.) Puhuja on emeritaprofessori, geriatrian dosentti Sirkka-Liisa Kivelä otsikolla Karistetaan yksinäisyys ja turvattomuus kannoiltamme. Ilmoittautumiset 24.9. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

Lokakuun jäsentilaisuus on keskiviikkona 27.10. klo 16 Kampin palvelukeskuksessa (varasuunnitelmana virtuaalikokous). Tilaisuuden puhuja on Olli-Pekka Kling, joka kertoo Lottien kaukopartiotoiminnasta. Ilmoittautumiset 22.10. Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

Marraskuun jäsentilaisuutemme on perinteisesti Temppeliaukion kirkossa pidettävä Isänmaallinen ilta. Tervetuloa 24.11. klo 16 kuuntelemaan musiikkia ja puheita. Ilmoittautuminen 18.11. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

Joulukuussa vietämme pikkujoulua. Se pidetään keskiviikkona 8.12. klo 16 alkaen myöhemmin vahvistettavassa paikassa. Ilmoittautumiset Katri Manniselle 3.12. mennessä manninen.katri@gmail.com

 

Jaksamista ja hyvää terveyttä kaikille!

 

 

Voimme toimittaa kaikki jäsenkirjeet myös sähköpostitse, tilaa se Jaana Ignatiukselta jaana_ignatius(at)hotmail.com .