TAPAHTUMAT

Yhdistyksemme jäsentilaisuudet pidetään pääsääntöisesti Kampin palvelukeskuksessa (Salomonkatu 21 B) kuukauden viimeisenä keskiviikkona. Tarkista päivä ja paikka alta tai jäsenkirjeestä mahdollisten poikkeusten varalta. Ilmoittautumisia ei Kampissa pidettäviin jäsentilaisuuksiin tarvitse tehdä. Tervetuloa mukaan!

KEVÄT 2024

Vuoden 2024 ensimmäinen tilaisuutemme on vuosikokous ja jäsenilta. Se pidetään keskiviikkona 28.2. klo 16 Kampin palvelukeskuksen katutason tutussa Fade-salissa. Virallisen vuosikokouksen materiaalit on postitettu jäsenille. Tämän lisäksi Hämeenlinnan lottaperinneyhdistyksen puheenjohtaja Tinja Sarkanen kertoo kokemuksista ukrainalaisten auttamiseksi. Kahvitarjoilu. Lämpimästi tervetuloa!

Maaliskuun jäsentilaisuus on keskiviikkona 27.3. klo 16 Kampin palvelukeskuksessa Fade-salissa. Puhujana Sotilaskotiliiton puheenjohtaja Anne-May Asplund. Kahvitarjoilu. Tervetuloa!

Huhtikuun jäsentilaisuus on keskiviikkona 24.4. klo 16 tutussa Kampin Fade-salissa. Aiheena on ”Naisia ja kohtaloita Ukrainasta”. Puhuja viestintäasiantuntija Niina Järvenkylä Helsingin pelastuslaitokselta. Kahvitarjoilu, tervetuloa!

Perinteinen kevätretkemme 14.5. suuntautuu Upinniemen varuskuntaan. Pääsemme tutustumaan varuskunta-alueeseen, mm. kauniiseen kappeliin, ja lounastamme paikan päällä. Tarkempi aikataulu ja muut tiedot selviävät myöhemmin.

Tänä vuonna yhdistyksemme perustamisesta on kulunut 30 vuotta. Osana juhlavuotta järjestämme Lottakanttiinin yhteistyössä Helsingin Sotilaskotiyhdistyksen kanssa Kolmen Sepän aukiolla lauantaina 13.4. klo 10-15. Tervetuloa mukaan!

Hyvää kevättä kaikille!

 

 

Voimme toimittaa kaikki jäsenkirjeet myös sähköpostitse; tilaa se Riina Kasuriselta kasurinen.riina@gmail.com.