Koronaviruspandemian takia jäsentilaisuuksia on jouduttu peruuttamaan, osa on pidetty/järjestetään virtuaalisesti. Toimimme valtiovallan ja viranomaisten ohjeistusta noudattaen sekä ennenkaikkea jäsentemme terveysturvallisuuden huomioiden.

 

TAPAHTUMAT

Kampin palvelukeskus on ollut pitkään suljettu pandemian takia. Pahoittelemme syvästi ohjelman muutoksia.
Jäsentilaisuudet pidetään normaalioloissa pääsääntöisesti Kampin palvelukeskuksen ravintolassa (Salomonkatu 21 B alataso) keskiviikkoisin. Tarkista päivä ja paikka alta tai jäsenkirjeestä mahdollisten poikkeusten varalta.

KEVÄT 2022

Jäsenkirje, joka sisältää mm. vuosikokouskutsun sekä kevään ohjelman, on postitettu jäsenille tammikuun alussa.

Uudenmaan lottaperinneyhdistyksen vuosikokous järjestetään Teams-alustalla etäyhteydellä 23. helmikuuta klo 16 alkaen. Asialista ovat sääntöjen mukaiset asiat. Ilmoittautumiset 21.2. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

Maaliskuun keväinen jäsentilaisuus on keskiviikkona 30.3. klo 16 Teams-virtuaalikokouksena. Tilaisuudessa Kati Herttunen Plantagenista kertoo huonekasvien ja parvekekukkien hoidosta. Ilmoittautumiset 29.3. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

Huhtikuun jäsentilaisuus järjestetään keskiviikkona 27.4. klo 16 Kampin palvelukeskuksessa, mikäli se on auki ja rajoitukset näin sallivat. Jäsenkunnan toiveista johtuen olemme pyytäneet puhujaksi geriatrian lääkehoidon dosentti, yleislääketieteen emeritaprofessori Sirkka-Liisa Kivelän. Aiheena on ikäihmisten yksinäisyys ja jaksaminen, sama aihe, jota Kivelä valotti syksyisessä etätilaisuudessamme. Ilmoittautumiset 22.4. mennessä Katri Manniselle manninen.katri@gmail.com.

Kevätretkellä suuntaamme Lotta-museoon Tuusulaan. Retki järjestetään Lotan-päivänä torstaina 12.5. Käytännön asioista ja tarkemmasta ohjelmasta ilmoitamme seuraavassa kirjeessä. Laita päivä kuitenkin jo kalenteriisi.

 

Jaksamista ja hyvää terveyttä kaikille!

 

 

Voimme toimittaa kaikki jäsenkirjeet myös sähköpostitse, tilaa se Jaana Ignatiukselta jaana_ignatius(at)hotmail.com .